Kosbergs Arkitektkontor står bak landemerker som Scandic Seilet og Aker Stadion.
Kosbergs Arkitektkontor står bak landemerker som Scandic Seilet og Aker Stadion.

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor

Norconsult kjøper Kosbergs Arkitektkontor AS i Molde.  Kosbergs Arkitektkontor står bak landemerker som Scandic Seilet og Aker Stadion.

Publisert

De to selskapene har hatt et tett og godt samarbeid på en lang rekke prosjekter tidligere, og ser nå frem til å videreføre det gode samarbeidet som ett selskap.

- Vi er utrolig glade for å få Kosbergs Arkitektkontors fremoverlente og dyktige medarbeidere med oss på laget. De vil komplettere og forsterke vårt kompetanseteam i Molde, og sammen kan vi tilby våre kunder enda mer helhetlige arkitektur- og rådgivningstjenester lokalt, sier Jo Sigurd Vold, kontorleder for Norconsult i Molde.

- Etter en lang og spennende prosess, er vi nå stolte og glade over å komme inn i et faglig sterkt team i Norconsult og bli en del av landets største arkitektmiljø. Nå vil vi være i posisjon til å løse de virkelig store oppdragene på landsbasis, samtidig som vi fortsatt vil være sterkt til stede i lokalmarkedet, sier daglig leder Ola Ø. Kosberg.

Alle Kosbergs Arkitektkontors ansatte vil fortsette i stillingene sine når de 1. mars 2020 blir en integrert del av Norconsult. Alle medarbeidere i Molde vil ha samlokalisert kontorplass i Grandfjæra 24.