Kjetil Tettum i UCO mottok Utleieprisen 2020 Utleiekonferansen til  Norsk Utleieforening.
Kjetil Tettum i UCO mottok Utleieprisen 2020 Utleiekonferansen til Norsk Utleieforening.

Kjetil Tettum fikk Utleieprisen

UCOs Kjetil Tettum fikk Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansen på Gardermoen.

Publisert

Utdelingen skjedde under festmiddagen på den årlige konferansen til Norsk Utleieforening, og et rekordstort publikum klappet Tettum opp på scenen.

Tettum har vært rundt 30 år i bransjen, og har nærmest som en spesialitet å regne på utleie og salg av store og komplekse produkter. I sin begrunnelse beskrev juryen følgende om valget av årets vinner:

Begrunnelsen

«Tettum besitter en kompetanse innen segmentet, som få, om noen, kan måle seg med. UCOs kranavdeling består av rundt 30 erfarne medarbeidere som sammen administrerer en utleiepark på over 150 tårnkraner. Hans ansatte er svært lojale og mange av dem har flere tiårs ansiennitet i avdelingen. Det sies å være den avdelingen hvor «ingen slutter». Avdelingen har et svært godt renommé blant kundene og lønnsomhetsgraden er høy. Dette er i stor grad takket være prisvinnerens gode egenskaper som selger og forretningsmann. Han kjenner godt til kundenes behov og er i sitt ess når han, i samarbeid med kunden, finner den beste løsningen for de ulike prosjektene».

Juryen består av: Nina Aasland (Naboen), Yngve Torkildsen (Norsk Utleieforening), Lene Eikjefjord (Byggenæringens Mediesenter) og Arve Brekkhus (Byggeindustrien/bygg.no).

Engasjert gjeng

Ny styreleder i Norsk Utleieforening er Fredrik Brandal i Ramirent. Foto: Klaus Eriksen
Ny styreleder i Norsk Utleieforening er Fredrik Brandal i Ramirent. Foto: Klaus Eriksen

Armada Dynamics vant prisen for årets utstiller. Selskapet som leverer IT-tjenester i form av systemer for organisering av utleieenheter, fikk mye oppmerksomhet for sitt engasjement og visuelle presentasjon under «speed-datingen». Sistnevnte er et konsept på Utleiekonferansen der hver utstiller for to og et halvt minutt for å presentere selskapet sitt, og gjentar denne presentasjonen en rekke ganger til ulike grupper.

Ny styreformann

På konferansen ble det også gjennomført generalforsamling og valg av ny styreleder. Her ble Fredrik Brandal (Ramirent) valgt inn, og han overtar etter Nina Aasland (Naboen).

Det nye styret i Norsk Utleieforening er som følger:

Styreleder:

  • Fredrik Brandal, Ramirent AS

Styremedlemmer:

  • Nina Aasland, Naboen AS
  • Jostein Stormo, UCO AS
  • Bjørn Melheim, Cramo AS
  • Steinar Aasland, Malthus Uniteam AS
  • Vemund Bye Garnås, BAS Maskinutleie AS

Varamedlemmer:

  • Frode Bergheim, Loxam AS
  • Erik Ingeberg, AS Hibas
STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS