Service technician and customer Foto Epiroc
Service technician and customer Foto Epiroc

Epiroc Norge og Agder Anleggsenter med avtale

Epiroc Norge og Agder Anleggsenter inngår forhandleravtale på pigghammere, reservedeler og borstål.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

 I tillegg skal Agder Tunnelservice bygge boretårn basert på Epiroc matere og boreteknologi.

Agder Anleggsenter er totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av nye og brukte maskiner samt utstyr til anleggsbransjen. De tilbyr produkter, systemer og service i verdensklasse. Agder Anleggsenter har valgt Epiroc som leverandør på pigghammere, reservedeler samt borstål.

- Vi ønsker å styrke vårt tilbud gjennom å kunne tilby forbruksmateriell og produkter fra Epiroc, og er stolte over å utvikle nyskapende teknologi og levere skreddersydde løsninger, sier Svein Arne Uppstad, daglig leder ved Agder Anleggsenter AS

- Agder Anleggsenter har allerede en betydelig maskinpark fra Epiroc og begge parter ønsker nå å løfte samarbeidet et steg videre, sier markedsjef for hydrauliske hammere og demoleringsutstyr i Epiroc, Bente Blystad.

Begge parter har ambisjoner om et nært og forpliktende samarbeid. Målsetningen er at man sammen skal utnytte sin fagkompetanse og ressurser mer optimalt. På denne måten utvikles bedre tilpassede løsninger, service og oppfølging som vil komme gruve-og anleggssektoren til gode.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS