KLARE: Beck Maskin-trioen. Fra venstre: Christian Beck (daglig leder), Jan Otto Finne (produktsjef Mecalac) og Espen Wold (selger) er klare for å vise Mecalac og andre maskiner på demo

Klar for demo med nytt produkt

LANGHUS: Fredag denne uken starter Beck Maskin en rundreise med nye maskiner for det norske markedet i bagasjen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Fredag 18. september i Bø i Telemark blir første stopp på en demorunde Beck Maskin AS skal ut på. Foruten kjente produkter som Kobelco, Airman og Canycom, fylles maskinhengerne også med produkter som gjør comeback på norsk jord: Mecalac.

To Mecalac hjulgravere på 9 og 15 tonn skal ut for testing og prøving for interesserte, samt en liten Mecalac hjullaster.

- Vi kommer til å ha med 14-15 maskiner på rundreisen, og det blir et nytt sted hver fredag de kommende ukene, sier daglig leder Christian Beck.

FØRSTE MASKIN: Espen Wold (t.v.) solgte den første Mecalac-maskinen etter at Beck Maskin tok over agenturet. Denne ble levert til Rolf Tenvik i AT Maskin Anders Tenvik.

De første Mecalac-maskinene er allerede solgt, og AT Maskin Anders Tenvik ble første kunde av Mecalac for Beck Maskin. Larvik-entreprenøren kjøpte hjulgraveren 9MWR på 9 tonn. I tillegg har Beck Maskin solgt ytterlig to Mecalac-maskiner, nesten før selskapet har fått maskinene på tomta på Langhus.

Håpet er selvfølgelig at flere skal bli kjent med maskinene på demoreisen som har følgende stopp (nytt sted hver fredag fra 18. september):

  • Bø i Telemark
  • Stokke i Vestfold
  • Drammen i Buskerud
  • Fagernes i Valdres
  • Hunndalen ved Gjøvik
  • I nærheten av Beck Maskin på Langhus

- Ettersom det er blitt dårlig med messer den senere tiden, drar vi ut selv for å vise maskinene, sier Christian Beck.

Powered by Labrador CMS