FØRST: Stian Bjerknes var førstemann til å prøvekjøre nye Hitachi ZX300 Serie-7 under Nastas demodager på Jessheim.

Kundetester i to uker

JESSHEIM (AT.no): Stian Bjerknes var førstemann som satte seg inn i maskinen da Nasta inviterte til demodager med Hitachis nye serie-7-gravere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

KLARE: Kai Ronny Løvtjernet (t.v.) og Tom Ola Bjerkestuen er klare til å ta imot kunder på Bergmoen.

De første kundene fikk levert de første maskinene av den nye serien i mai. Det var 25- 30- og 35-tonnere som kom til først til landet.

Mange kunder har vist interesse for den nye serien. Derfor skal Nasta de neste to ukene la kundene få prøve maskinen ved Veidekkes pukkverk på Bergmoen ved Jessheim (Viken).

Hele denne uken, og fra tirsdag til fredag neste uke, vil Nastas selgere fra det sentrale Østlandet være på Bergmoen klare til å ta imot kundene som vil prøvekjøre.

VALSER: Sammen med den nye graveren har Nasta også tatt med seg den to anleggsvalser fra Hamm.

Stian Bjerknes, som jobber i familiebedriften VK Graving & Transport, har kjørt mye Hitachi de senere årene. De har en 8-tonner som har vært hans hovedmaskin, men de har også en eldre 25-tonner fra Volvo.

Etter noen minutter ved spakene i den nye Hitachi-en, var hans umiddelbare reaksjon:

- Den var veldig god å kjøre.

Neddempet

Det blir ikke noe storstilt arrangement denne gangen. Smitteoppblomstringen av korona den senere tiden, gjør at Nasta velger å gjøre det enkelt.

- Det er håndsprit, gummihansker og munnbind som gjelder. I tillegg må alle som er innom skrive seg inn i besøksloggen vår for eventuell smittesporing i etterkant, sier Tom Ola Bjerkestuen i Nasta.

Men Nasta opplever stor interesse blant både nye og eksiterende kunder til å prøve den nye generasjoner gravere fra Hitachi. De har også tatt med seg to anleggsvalser fra Hamm til Jessheim som kundene kan prøvekjøre.

Nasta arrangerer demodager ved Jessheim, der de blant annet har med nye serie-7-gravere fra Hitachi.
Powered by Labrador CMS