STORT OMRÅDE: Valg av filter til ulike maskiner, er ikke alltid så enkelt. Å gjøre de riktige valgene til riktig utstyr, har vært fokus i Lekang LFS. Lekang Filter oppgraderer LFS – webapplikasjon for håndtering av filter.

Stor Lekang-oppgradering

WEB-APPLIKASJON: Lekang Filter lanserer en ny versjon av LFS som er selskapets hjelpemiddel for å finne riktig filter til rett maskin, samt for å forenkle innkjøp av filter til en hel maskinpark.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den første LFS-versjonen kom allerede i 1980, den gang selvfølgelig bygget opp helt annerledes enn nå.

I dag er det en webapplikasjon som gjelder, og det er denne som er oppgradert for å optimalisere brukervennligheten og gjøre all håndtering av filter trygg og enkel for kundene.

LFS er utviklet av Lekang Group som består av Lekang Filter i Norge, Filterteknik i Sverige, Filterteknik i Danmark og Filterteknik i Finland, og LFS-lanseringen skjer i alle landene.

- Vi har samlet informasjon om maskiner og filter helt siden 1970 da Lekang Filter startet opp i Norge. I 1980 var vi først ute i Norden med å utvikle et filtersystem for å forenkle våre kunders jobbhverdag. Vi er originalen, og gjennom å samle all kunnskap og data på et sted er vi kundens filterekspert. Sammen med våre kunder har vi utviklet LFS for at de trygt og enkelt skal finne riktig filter til rett maskin, sier Country Manager Øystein B. Andreassen i Lekang Filter.

Forenkler jobbhverdag

LFS-brukere får tilgang til en rekke funksjoner som følger:

  • Finne riktig filter til rett maskin. Man søker på varenummeret, eller målene på det filteret du har tilgjengelig, og deretter hjelper LFS å finne et produkt som har samme kvalitet, eller bedre. Det finnes over 400.000 kryssreferanser i systemet som er relevante for det nordiske markedet.
  • Søk på maskiner. Siden 1980 har Lekang Group samlet informasjon om maskiner og hvilke filter som sitter på maskinene. Disse er lagt inn som standardmaskiner, og i dag finnes det 37.000 maskiner i systemet. Hvert år opprettes ca. 1000 nye standardmaskiner som finnes på det nordiske markedet.
  • Opprette egen maskinpark. Ved å legge inn alle maskiner eller applikasjoner som finnes i maskinparken, får kunden en tydelig oversikt over alle filter og når de bør byttes. Maskinpark-funksjonen er tilgjengelig både på mobil og desktop.
  • Administrere kunder. Man kan administrere egne kunder i LFS, noe som letter arbeidet for Lekang Filter-forhandlere. Ved å bygge opp maskinparker for kunder, er det enkelt å hjelpe de med å finne riktig filter.
  • Effektiv e-handel. Via en moderne og effektiv webshop med over 20.000 produkter, kan kundene legge ordre både på mobil og desktop. Videre er det enkelt å følge ordrestatus i LFS. Man kan blant annet se status pr. ordrelinje, spore pakker og motta live oppdateringer om endringer.
Powered by Labrador CMS