Felleskjøpet Rogaland Agder blir forhandler av Ifor Williams tilhengere.
Felleskjøpet Rogaland Agder blir forhandler av Ifor Williams tilhengere.

Blir forhandler av Ifor Williams tilhengere

Felleskjøpet Rogaland Agder SA og Ifor Williams Norge AS har inngått samarbeidsavtale om salg og service av tilhengere på deres fagsentre i Kristiansand, Haugesund og på Klepp.

Publisert

Samarbeidet omfatter også utvalgte Bondekompani-butikker.

- Vi er glade for å kunne presentere dette samarbeidet. Rogaland og Agder er et strategisk viktig område for oss, og med dette vil vi kunne gjøre produktene våre mer tilgjengelig i et voksende markedssegment, sier Fredrik Duenger som er daglig leder hos Ifor Williams Norge AS.

Han er tydelig på at dette blir et godt supplement til eksisterende forhandlere i regionen.

- Vi er klare og tydelige i vår forhandlerstrategi. Gode, profesjonelle og kunnskapsrike forhandlere er helt avgjørende for at vår merkevare blir ivaretatt på en riktig måte. Kvaliteten på disse skal gjenspeile kvaliteten og profesjonaliteten i våre tilhengere. Felleskjøpet Rogaland Agder har en sterk merkevare, med sin kompetanse og ekspertise på landbrukssegmentet samt park og anlegg, vil dette bli en styrke for oss, sier Duenger.

Får et større utvalg

Fra før tilbyr Felleskjøpet Rogaland Agder både Gaupen og Tredal tilhengere. Nå satser de også på de «tyngre» tilhengerne:

- Dette er en viktig avtale for å møte etterspørselen vi har fra våre kunder. Ifor Williams er uten tvil et profesjonelt tilhengermerke som har de kvalitetene vi kan stå inne for. Nå kan vi tilby produkter av høyeste kvalitet, både konstruksjons- og kvalitetsmessig, sier innkjøpssjef Sigbjørn Lerbrekk hos Felleskjøpet Rogaland Agder.

- Vi gleder oss stort til å vise frem og tilby våre kunder tilhengere fra Ifor Williams. Produktene vil i hovedsak bli å finne på våre fagsentre i Haugesund, Klepp og Kristiansand, med tillegg til flere av våre Bondekompani-butikker. Her vil vi ha alt fra dyr- og hestehengere, skaphengere, maskinhengere, tipphengere og varehengere for å nevne noe, sier Lerbrekk.

Felleskjøpet Rogaland Agder

Felleskjøpet Rogaland Agder er en samvirkebedrift eid av 8000 bønder.

Ved tre regionale Fagsenter, lokalisert i Kristiansand, Haugesund og Klepp, tilbyr samvirket «et komplett vare- og tjenestesortiment». Samvirket har også 21 BondeKompaniet-butikker, fem verksteder og et mobilt serviceapparat.

Nettbutikken bondekompaniet.no retter seg både mot privatkunder og den profesjonelle bonden.

Ifor Williams

Ifor Williams Norge AS er norgesimportør av tilhengermerket Ifor Williams Trailers.

Etter design og produksjon i 60 år, er nå Ifor Williams Trailers Ltd. Storbritannias største produsent av biltilhengere med totalvekt opp til 3500 kg.

Powered by Labrador CMS