KLAR: En Bobcat L85 med snøfreseren Bobcat SB240 klar for transport til kunde på Tyin. Foto: Anleggsgruppen

«Går rett ut igjen»

BOBCAT: – Bobcat L85 er vår nyeste hjullaster, og den er blitt svært godt mottatt i markedet. Maskinene «reiser» ut igjen like kjapt som vi får dem inn, sier salgssjef Paul Håkon Endresen i Anleggsgruppen AS i Lier (Viken).

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Hjullasteren ble vinner i europeisk Design Award 2021, og ifølge Endresen, er 5-tonneren (5091 kg) en velegnet servicemaskin med god sikt, «high flow» pumpe på 103,5 l/min., ryggekamera, lastdemping, L30-feste, 400/70R20 dekk og 30 km hastighet. Steg V-motoren fra Bobcat har effekt på 50,7 kW /69hk, tipplast på 2,9 tonn, brytekraft 48,8 kN og to-trinns hydrostatdrift med krypefunksjon.

På tomta til Anleggsgruppen i Lier står en L85 sendeklar til en kunde på Tyin (Innlandet). Der skal maskinen hovedsakelig brukes med pallegafler og en Bobcat SB240 snøfreser (arbeidsbredde 2,2 m).

- Bobcat-utstyret er «plugg and play» på denne maskintypen. Dette er en perfekt kombinasjon da Bobcats «speed management» system fra kompaktlasterne er implementert i denne maskinen. Systemet gjør det mulig å justere turtall og fremdrift uavhengig av hverandre, sier Paul Håkon Endresen.

Powered by Labrador CMS