GRATIS: Alås-duoen Jørn Nicolaisen (salgssjef) til venstre og Aleksander Os Lange (salgskonsulent).
GRATIS: Alås-duoen Jørn Nicolaisen (salgssjef) til venstre og Aleksander Os Lange (salgskonsulent).

Gir bort gratis alkolås på Vei og Anlegg

ALÅS: Det norske selskapet Alås gir bort gratis alkolås på Vei og Anlegg.

Publisert Sist oppdatert

Anlegg&Transport tillater oss å gi litt gratis reklame for det norske selskapet Alås som altså gir bort alkolåser som normalt koster 9500 kroner pr. stk. Mressetilbudet inkluderer også redusert pris for å montere alkolåsen. Også her høvler Alås av en tusenlapp, og monterer alkolåsen for 1500 kroner (normalt koster det 2500). Det er selvsagt bare positivt om påvirkede mennesker ikke får start på maskinen eller lastebilen.

Serviceavtale

Forpliktelsen Alås setter til de som benytter seg av tilbudet, er at man enten skriver avtale på standen til Alås på Vei og Anlegg på Lillestrøm, eller har et møte med Alås på Vei og Anlegg, og signerer avtalen iløpet av mai måned. En annen betingelse er at man forplikter seg til å skrive serviceavtale på alkolåsen, og denne koster 399 kroner i måneden pr. alkolås, opplyser Alås-duoen Jørn Nicolaisen (salgssjef) og Aleksander Os Lange (salgskonsulent).

- Vi tjener ikke noen penger på dette det første året, men vi har fått med oss fabrikken i Sør-Afrika og tenker langsiktig. Vil man ha 100 alkolåser, så skal man få det mot at man tegner serviceavtale på alle, sier Nicolaisen.

Økende interesse

Han innrømmer at det er første gang de gjør noe sånt, og er spent på responsen. Iløpet av torsdagen på Vei og Anlegg, signerte 7-8 bedrifter avtale om alkolås, så det er interesse der ute.

Nicolaisen opplyser at Alås også har avtaler med selskaper som Pon Equipment, Nasta og Volvo Maskin om levering av alkolåser til deres maskiner.

Anlegg&Transport har ingen forutsetninger for å vurdere selve alkolåsen som Alås markedsfører, men Nicolaisen opplyser følgende:

- Vi har vært med i fem tester, og vunnet i alle, påpeker Nicolaisen.

Powered by Labrador CMS