KUBOTA: Inovapro skal selge Kubota traktorer i Vestland og Rogaland. Importør er Nellemann Machinery. Foto: Kubota

Inovapro er ny forhandler av Kubota traktorer

VESTLANDET: Inovapro AS har inngått avtale med Nellemann Machinery for å bli forhandler for Kubota-traktorer i fylkene Rogaland og Vestland.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Daglig leder Kjetil Nilsson i Nellemann Machinery sier selskapet har mål om ytterligere vekst og geografisk spredning i hele landet, og at det over tid har vært vurdert flere alternativer for en satsning i de to nevnte fylkene.

– Da vi ble kjent med planene til Inovapro AS ble det raskt iverksatt en dialog. Deres grunntanker er forenlige med våre, og det var derfor naturlig å inngå et samarbeid. Vi er sikre på at vi sammen skal skape suksess, sier han.

Tung satsning

Inovapro AS er et nyetablert selskap på Jæren bestående av folk med høy kompetanse og lang erfaring. Selskapet satser tungt på salg av maskiner og utstyr til landbruksmarkedet, anleggsbransjen og offentlige etater. Ådne Skrettingland, daglig leder og medeier i det nye selskapet, har flere års salgserfaring med traktorer, redskap og maskiner.

– Samarbeidet som er inngått er langsiktig, og vi ser frem til å komme skikkelig i gang. Kubota, Kärcher Municipal, Spider og Billy Goat er alle solide merkevarer som det skal bli veldig spennende å vise frem og ikke minst selge, sier han.

Godt rustet

I forbindelse med etableringen av Inovapro AS, ble Jæren Skog og Hage AS nylig kjøpt opp. Sammen danner dette en god plattform for den kommende satsningen. Jæren Skog og Hage har i mange år solgt og levert kvalitetsutstyr til det lokale markedet på Jæren.

– Med oppkjøpet er vi godt rustet for vekst i regionen. Vi har nå etablert oss i Jæren Skog og Hage sine lokaler på Bryne, og vil fremover ha mye spennende utstyr det er verdt å ta turen for å se.

Selskapet er også i gang med å knytte til seg ytterligere nøkkelpersoner med solid erfaring i bransjen.

- Vi har selvsagt også et godkjent verksted med dyktig personell som vil sørge for god service og faglig trygghet, avslutter Ådne Skrettingland.

Powered by Labrador CMS