Reidar Gjelsås er daglig leder og eier av Gjema AS som er ny Kubota-forhandler, med tilhold i Stokke i Vestfold.

Kubota etablerer seg i Stokke med ny forhandler

- Driftssikkerhet, service og kvalitet er viktigst for oss. Derfor falt valget på Kubota og Nellemann Machinery, sier daglig leder Reidar Gjelsås hos den nye forhandleren Gjema AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Gjema AS er en helt ny maskinforretning og forhandler i Stokke i Vestfold. Eier og daglig leder, Reidar Gjelsås har lang yrkeserfaring som mekaniker og tekniker, og han opplyser at valget om å bli Kubota-forhandler var enkelt:

- Landbruket i Vestfold er veldig profesjonelt, og vi vet derfor det er kjærkomment med et Kubota-tilbud i fylket og kommunen. Vi vet det er avgjørende med driftssikkerhet og et godt servicetilbud. Vi er glade for å være en del av laget som skal styrke markedsposisjonen til Kubota i Norge, sier han i en pressemelding fra norsk Kubota-importør Nellemann Machinery AS.

- Perfekt match

Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet.

Nellemann Machinery fører Kubota traktorer og gressklippere for proffmarkedet. Importøren har en plan om å vokse betydelig i det norske markedet.

- At Gjema AS nå er en del av Kubota familien, passer perfekt inn i vår plan om å bli en betydelig aktør i Norge på traktorer og park- og anleggsmaskiner. Her får vi en partner på laget med omfattende erfaring fra gårdsdrift, og som samtidig har en genuin interesse for tekniske løsninger, maskiner og utstyr. Hvilket er viktig for å snakke med kundene på deres premisser, sier Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery AS.

Fem års fabrikkgaranti

Kjetil Nilsson sier de for kort tid siden innførte Kubota Care, som innebærer fem års fabrikkgaranti. Det innebærer blant annet at alle maskiner leveres med garanti som er overførbar til ny eier innenfor garantiperioden.

- I tillegg får du full garanti på uforutsette reparasjonskostnader under avtaletiden så lenge serviceintervaller er fulgt. Med Kubota skal du ha et bekymringsløst maskinhold for fokus på kjernevirksomheten i form av for eksempel landbruk og anleggsarbeid, sier Nilsson.

NB: Kubota minigravere er det Hymax AS som fører i Norge

Powered by Labrador CMS