ANSATT: Svein-Arne Sivertsen har lang fartstid i NCC, og begynner nå som divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge.

Ny divisjonssjef i NCC Infrastructure Norge

Svein-Arne Sivertsen er i gang som ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge.

Publisert Sist oppdatert

Sivertsen beholder også rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter i NCC Infrastructure Norge frem til 1. august, da han etterfølges av Dan Roger Pedersen-Hemma, nåværende prosjektleder i NCC Infrastructure.

ETTERFØLGER: Dan Roger Pedersen-Hemma, nåværende prosjektleder i NCC Infrastructure, tar over Sivertsens sin tidligere jobb.

– Svein-Arne Sivertsen er hjertelig velkommen som ny divisjonssjef for NCC Infrastructure Norge. Han har levert sterke resultater i sin tidligere rolle som avdelingsleder, og med Dan-Roger Pedersen-Hemma som avdelingsleder fyller vi stillingen med en høytytende etterfølger som kjenner NCC godt, sier Kenneth Nilsson, forretningsområdesjef NCC Infrastructure.

Svein-Arne Sivertsen er sivilingeniør og har jobbet i NCC siden 2000, og i rollen som avdelingsleder for Store Prosjekter siden 2019.

Dan Roger Pedersen-Hemma er i dag prosjektleder ved UDK03 Drammen stasjon - Sundhaugen, og har arbeidet det meste av sin karriere i NCC i ulike produksjonsledende roller.

Ny senior advisor

Etter seks år som divisjonssjef går Per Jonsson videre til en stilling som senior advisor der han skal støtte de store prosjektene i Norge og Sverige.

– Jeg vil takke Per Jonsson for en svært god innsats i perioden som divisjonssjef for Civil Norway. Under Per Jonssons ledelse har divisjonen utviklet seg på en svært positiv måte.

– Gjennom Per Jonssons engasjerte lederstil og prosjekt- og virksomhetskunnskap, har lønnsomheten økt markant i løpet av hans tid som leder av enheten, sier Kenneth Nilsson.

Powered by Labrador CMS