Fra venstre: Kjetil Friestad (daglig leder i Rental.one) og Geir Henning Nygard (daglig leder og eier i Ai teknikk).

Rental.one inngår samarbeid i Bergen

Rental.one og Ai teknikk i Bergen inngår en samarbeidsavtale, med mål om «å utvikle og forsterke felles interesseområder i regionen, samt styrke posisjon i tråd med strategien».

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi har en stor utleiepark og vi har behov for lokasjon og servicepunkt i Bergensområdet. Ai teknikk, som er leverandør og servicepartner for Doosan og JCB på Vestlandet er en naturlig partner for oss. Vi kommer til å ha en base av anleggsmaskiner på plass her, samt Ai teknikk vil ta seg av klargjøringer av maskiner for oss, sier Kjetil Friestad, daglig leder i Rental.one.

Geir Henning Nygard, daglig leder og eier i Ai teknikk har sett frem til å starte dette samarbeidet.

- Vi har lenge hatt et ønske om å knytte til oss en samarbeidspartner for å utvikle selskapet videre. Rental.one ble nå et naturlig valg for oss. Bedriften har i dag ti ansatte og verkstedet har seks servicebiler. Dette er en god løsning for begge parter, sier Kjetil og Geir Henning.

Rental.one fortalte tidligere i høst at de skal satse friskt 2022 i et voksende marked med nye spennende satsingsområder. Salgsteam, utleie og service er forsterket, og organisasjonen er rigget for videre vekst. Dette samarbeidet er et ledd i denne satsingen

Powered by Labrador CMS