MEDLEM: Illustrasjonen som ble sent ut i sammenheng med at SMP Parts slutter seg til Open-S-standarden og alliansen.
MEDLEM: Illustrasjonen som ble sent ut i sammenheng med at SMP Parts slutter seg til Open-S-standarden og alliansen.

SMP Parts inn i Open-S

NYTT MEDLEM: SMP Parts slutter seg til Open-S Alliance som fullverdig medlem.

Publisert Sist oppdatert

Dermed blir SMP Parts den tredje produsenten av tiltrotatorer og hurtigkoblinger som slutter seg til alliansen. De øvrige er Rototilt og Steelwrist.

Open-S er en standard for det hydrauliske grensesnittet mellom hurtigkobling, tiltrotator og tilbehør. Poenget med åpen standard er at maskinførere og entreprenører lettere kan velge hurtigkoblinger, tiltrotatorer og arbeidsverktøy fra produsenter som er i samsvar med standarden, og dermed være sikre på at de vil fungere sammen.

- Standardisering er en viktig del av å forbedre både brukeropplevelsen og sikkerheten til kundene våre. Ved å bli medlemmer av Open-S Alliance tar vi vårt ansvar for å skape en global standard der produktsikkerheten aldri må kompromitteres, sier adm. direktør og president Patrik Lindqvist i SMP Parts.

- Vi har hatt et klart mål hos SMP Parts, å være en av leverandørene som er inkludert i Open-S Alliance, nettopp fordi det både øker konkurranseevnen vår og fordi det gir sluttkundene våre flere muligheter til å bruke SMP-produkter, sier teknisk sjef Mattias Andersson i SMP Parts.

Powered by Labrador CMS