Fra venstre: Rune Teigen Sjøl (regionssjef i Nellemann Machinery) og Dag Ellefsrud (kjøresjef i Vaktmesterkompaniet).
Fra venstre: Rune Teigen Sjøl (regionssjef i Nellemann Machinery) og Dag Ellefsrud (kjøresjef i Vaktmesterkompaniet).

Vaktmesterkompaniet har inngått Kubota-avtale

Avtale over flere år. I første omgang mottar Vaktmesterkompaniet ni Kubota-traktorer.

Publisert Sist oppdatert

Vaktmesterkompaniet har inngått avtale med Nellemann Machinery om leveranser av Kubota-traktorer. De første traktorene er levert, og klargjøres nå for sesongens vintertjeneste.

Vaktmesterkompaniet leverer alt fra gartnertjenester og asfaltering til avfallshåndtering. Dag Ellefsrud, kjøresjef i Vaktmesterkompaniet, sier de trenger en variert traktorflåte, og at han er glad for at Kubota-traktorene nå er levert og klare til bruk.

- Vi har et bredt behov, og derfor er Kubota-traktorene perfekte. De er smidige, driftssikre og svært behagelige å bruke. Traktorene vil først og fremst brukes til brøyting og feiing, sier han.

- Avtalen vi har inngått, er en femårskontrakt på leie av traktorer. Nå i første omgang mottar vi ni stykker.

Tillitserklæring

Som nevnt leverer Vaktmesterkompaniet et bredt spekter av tjenester. Kjetil Nilsson sier det derfor er en tillitserklæring at valget har falt på Nellemann Machinery og Kubota.

- Vaktmesterkompaniet er en dyktig, og ikke minst synlig, aktør, som det for oss er strategisk viktig å samarbeide med. Vi vet at Kubota er den mest økonomiske, driftssikre og brukervennlige traktoren på markedet. Noe som befestes ytterligere gjennom rammeavtalen. Vi tror og håper dette er begynnelsen på et langvarig samarbeid, sier han.

Viktig del av posisjoneringsjobben

Rune Teigen Sjøl, regionsjef i Nellemann Machinery, sier han gleder seg til å se flere Kubota-traktorer på veiene.

- Jeg er overbevist om at Vaktmesterkompaniet blir fornøyd med de nye traktorene, og vi skal gjøre det som står i vår makt i form av generell oppfølging og service. I løpet av de siste fire årene har vi klart å posisjonere Kubota på det norske markedet, hvilket dette samarbeidet bevitner, sier han.

Powered by Labrador CMS