SPLITTER NYTT: Wacker Neuson bygger nytt logistikksenter ved kompakteringsmaskin-fabrikken i tyske Reichertshofen. Foto/illustrasjon: Wacker Neuson
SPLITTER NYTT: Wacker Neuson bygger nytt logistikksenter ved kompakteringsmaskin-fabrikken i tyske Reichertshofen. Foto/illustrasjon: Wacker Neuson

Wacker Neuson bygger nytt logistikksenter

Wacker Neuson Group klemmer til med splitter nytt logistikksenter som skal stå ferdig neste sommer.

Publisert

Logistikksenteret skal bygges ved Reichertshofen-fabrikken i Tyskland. Dette er hjertet for kompakteringskompetansen hos maskinprodusenten, og Wacker Neuson har bygget kompakteringsmaskinene her siden 1964. I hovedsak er det kundene av slike Wacker Neuson-maskiner som kommer til å merke raskere og sikrere leveranser av deler, samt at senteret blir «heldigitalt». Dette innebærer blant annet at det skal være fullstendig papirløst ved henting eller levering av varer.

Automatisk

Bygget i Reichertshofen blir 12 meter høyt og vil bli på rundt 10.000 m2. Selve lagerdelen vil bli fullautomatisert, og det skal bygges 18 laste/losse-plattformer for lastebiler. Spaden ble satt i jorda nå i juli, og senteret skal være i full drift neste sommer.

Byggingen av senteret er et ledd i en strategi som Wacker Neuson startet i 2017. Produsenten som er kjent for et stort mangfold av mindre anleggsmaskiner, ønsker å sentrere segmentene på bestemte steder og ikke «ha litt av hvert» på flere steder. Forskning og utvikling, fabrikk, deler og distribusjon av samme maskintyper skal skje ved samme anlegg.

Powered by Labrador CMS