Glimt fra lastebil-konvoien på et tidligere 13 Treffet.
Glimt fra lastebil-konvoien på et tidligere 13 Treffet.

13 Treffet 2013

Liker man kjøretøy av amerikansk opprinnelse, er Tretten i Gudbrandsdalen definitivt plassen å besøke helgen 30. august til 1. september.

Da er det igjen duket for heftige kjøretøy-opplevelser hos Trond Bjerkestuen på Cadillac Diner. 13 Treffet er et samarbeid mellom Cadillac Diner og AmCar-klubben 13 Cruisers. Det er 7. gang dette treffet går av stabelen, og det har etter hvert utviklet seg til å bli et av de største treff i Norge når det gjelder US Trucks, altså amerikanske lastebiler. Det blir liv hele helgen med musikk fra flere orkestre, flotte kjøretøy, fest og moro. 

30. august er høydepunktet konvoien med amerikanske kjøretøy som starter fra Gausdal Landhandleri i Lillehammer klokken ni på kvelden. Konvoien skal som tidligere år gå oppom Gausdal, ned Musdalen og ende opp på Cadillac Diner. Langs hele kjøreruta pleier folk å gå «mann av huse» for og få med seg dette spektakulære opptoget med alle sine flotte lys, krom og stas. Langs ruta er det stemning man ellers bare finner på 17. mai.

Lørdagen kan alle de flotte doningene beskues på Cadillac Diner der det også blir musikk og stor stemning utover dagen og kvelden.

Dette er ikke Midtvesten, men derimot Cadillac Diner på Tretten
Dette er ikke Midtvesten, men derimot Cadillac Diner på Tretten Foto: Johs Solbraa

 

Forsiden nå