38 stk. fra Thore Magnussen & Sønn AS var på firmatur til Newcastle, der de blant annet besøkte Komatsu UKs fabrikk (bildet).

Entreprenør ble «SAS-fast» - leide fly til de ansatte

Da 38 ansatte fra entreprenørbedriften Thore Magnussen & Sønn AS skulle hjem fra bedriftstur i Newcastle søndag 28. april, var SAS-flyet kanselert.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Det var vanskelig å oppdrive hotelplasser og etter å ha regnet på hva hver dag borte fra arbeid ville koste bedriften, ble løsningen å leie et eget fly for å fly fra Newcastle til Evenes.

- Vi er entreprenører, så vi er kreative. Vi regnet på hvor mye det ville koste med tanke på at så mange skulle være borte fra jobb i flere dager, og da var avgjørelsen ganske enkel, sier styreleder Ørjan Magnussen, til TV2.

Det kostet en halv million kroner å leie flyet, ifølge TV2.

Dette er et beløp bedriften håper å få dekket mest mulig av fra SAS.

- Ingen skal si at vi ikke er kreative i TMS. Da SAS sviktet og vi ikke ville kommet oss hjem før langt uti neste uke chartret vi like godt eget fly hjem 😊😊 – på Newcastle International Airport, skriver entreprenørbedriften under dette bildet som ble delt på bedriftens Facebook-side søndag 28. april.

-  Vi hadde jo egentlig ikke så mye valg, for det fantes ikke ledige hoteller, sier Magnussen til TV2.

Mandag var de ansatte hos entreprenøren, med hovedkontor på Bøstad i Lofoten, til bake på arbeid, etter en kort natts søvn.

Les mer om den spesielle og dyre entreprenør-turen på TV2.no.

Powered by Labrador CMS