Glade og vennskapelige konkurrenter. (F.v.) Kjetil Andre Aamodt, Lasse Kjus, Torstein Horgmo og Iver Horrem.
Glade og vennskapelige konkurrenter. (F.v.) Kjetil Andre Aamodt, Lasse Kjus, Torstein Horgmo og Iver Horrem.

Aamodt og Kjus takker Rosendal

- Uten Rosendal Maskins velvilje og profesjonalitet har vi ikke maktet dette.

Produksjonskoordinator Bjørn Erik Myran i «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» forteller til AT.no at Rosendal er en viktig og sentral aktør som passer godt til programkonseptet.

Sponsor

- Faktisk en av forutsetningene til at vi kan gjennomføre spektakulære og morsomme øvelser. Uten Rosendal Maskins samarbeidsvilje og positive innstilling har ikke en del av øvelsene vært mulig, understreker Myran.

Rosendal sponser programmet og stiller maskiner til disposisjon, så vel gravere som hjullastere.

Stor vilje

- Vi var på befaring hos Rosendal Maskin i Askim for å se på utstyrsparken. Vi ble mottatt med stor gjestfrihet og åpne armer. Selskapet viste stor vilje til å finne oppgaveløsninger til programmet sammen med oss. Gjennom Rosendals positive innstilling kan vi utføre mer allsidige øvelser, samt gå både høyere og lengre, forteller Myran.

 

Konkurrenter

I programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» konkurrerer de to legendariske alpinistene Kjetil Andre Aamodt og Lasse Kjus mot kjente idrettspersonligheter hver uke på TV Norge.

Det konkurreres i mange forskjellige absurde, spektakulære, oppfinnsomme, seriøse og morsomme grener.

Innspilling

Vi var tilstede på en av programinnspillingene denne uken. Da var det X-games- og snøbrettutøver Torstein Horgmo og sandvollyballspiller Iver Horrem som skulle ta opp kampen mot Aamodt og Kjus. Vi fikk nok engang bekreftet at Aamodt og Kjus er to glade gutter som liker å konkurrere.

Som vanlig var vi vitne til en nervepirrende og morsom innspilling hvor Doosan gravemaskin også sto i sentrum.

Her manøvrerte Rosendals maskinselger Jon Boye Lie, for anledningen gravemaskinfører, maskinen slik at konkurrentene kunne utføre øvelsen «stå i spenn». Han heiste aktørene høyt til værs for så å tilte riggen fremover. Den som først måtte slippe fotfeste og håndtak hadde tapt. Resultatet skal vi ikke røpe her.

Rosendal Maskin AS ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 46 ansatte. I løpet av 26 år har Rosendal levert mer enn 1500 nye anleggsmaskiner til det norske markedet.

Forsiden nå