Claus Brucker og Ulrika Sköld i Normann Olsen Maskin viser den nye gulvsliperen fra HTC. På maskinen er en bit slipt betong med helt glatt overflate. Man kan legge membran direkte på den slipte overflaten.

- Banebrytende gulvsliping

GARDERMOEN (AT.no): - Jeg er overbevist om at bransjen kommer til å snakke om tiden før og etter Duratiq, på samme måte som man iblant prater om banebrytende skritt innen f.eks. mobiltelefoni.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det sier salgsdirektør Claus Brucker hos Normann Olsen Maskin som representerer den svenske gulvslipemaskinprodusenten HTC. Han påpeker at HTC utviklet metoden med sliping av betonggulv med diamantteknikk for 29 år siden, noe som var revolusjonerende, og at den nye maskinen er like revolusjonerende.

Nylig ble HTC Duratiq ble kåret til «Most innovative Product» på World of Concrete 2017 i Las Vegas.

Duratiq kommer i to ulike slipebredder, 600 og 800 mm. Maskinene kommer med et digitalt kontrollpanel og fjernstyring for enkel håndtering, også for nye brukere.

Slipehodet er hermetisk tilsluttet og helt støvtett. Designet på maskinen er kompakt og robust for enkel kjøring og enkel transport. AirflowTM-teknikk og Mist Cooler System skal gi opptil 216 prosent produktivitetsøkning og 100 prosent bedre støvopptak.

Vekter justeres enkelt, og det finnes 20 ulike håndtaksinnstillinger og 74 prosent mindre vibrasjon. Det fremheves også spesielt at serviceintervallet er på 1000 timer.

HTC-produktene blir et av de viktigste produktene til Normann Olsen Maskin i fremtiden.

Powered by Labrador CMS