Adm. direktør Gunnar Thorud (t.h.) i A-K maskiner og direktør Henrik Schiller i A-K anleggsmaskiner har holdt Case-maskinene godt gjemt i anlegget på Kløfta, men fredag slippes de ut under «YellowDays» på Gardermoen sammen med New Holland-maskinene.

Case-invasjon på YellowDays

- I dag slippes nyheten i hele organisasjonen om at vi, gjennom vårt datterselskap A-K anleggsmaskiner, starter import og salg av hele rangen Case anleggsmaskiner, sier adm. direktør Gunnar Thorud i A-K maskiner AS til AT.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

I og for seg har dette en stund vært en «offentlig hemmelighet». De som har klikket seg inn på A-K-annonsen og «www.yellowdays.no» i Anlegg&Transports aprilutgave har sett at A-K maskiner utvider på anleggsmaskinsiden. Case-budskapet finner man under rubrikken «Hemmelighet» knyttet til arrangementet på Gardermoen.

Prøvekjøring av Case

- Under arrangementet på Gardermoen 30. mai-1. juni får tidligere og nye Case-entusiaster muligheten til å prøve både New Holland og Case maskiner. De får tilgang til begge merkene i like vektklasser. Det er bare å forflytte seg over plassen fra NH-rekken til Case-rekken, sier direktør Henrik Schiller i A-K anleggsmaskiner.

- Vi har arbeidet lenge med å få til dette opplegget og ha alt klart til «YellowDays». Beslutningen om å ta Case-agenturet ble tatt etter at avtalen mellom CNH og japanske Sumitomo ble undertegnet. Da var vi, etter et par års etablering med New Hollands anleggsmaskiner i Norge, klare for å ta neste steg, sier Thorud.

Maskinkonkurranse og kvalifisering

I tilknytning til «YellowDays» arrangeres det også maskinkonkurranse. De beste blir kvalifisert til Europa-finalen i Paris i oktober.

Les mer om Case-introduksjonen i Anlegg&Transport nummer 5 som kommer ut om noen dager.

Powered by Labrador CMS