Andreas Corwin er ansatt som adm. direktør i Hesselberg Maskin AS i Norge og i Hesselberg Maskin AB (Sverige).Foto: Klaus Eriksen

Corwin inn som Hesselberg-sjef

Andreas Corwin (37) er ansatt som ny adm. direktør i Hesselberg Maskin AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Corwin er fra tidligere adm. direktør for Hesselberg Maskin AB i Sverige, og vil fra nå være toppsjef i både Norge og Sverige. Andreas Corwin er sønn av Finn Corwin som var leder i Hesselberg Maskin i mange år, men som gikk bort på grunn av sykdom for noen år siden.

- Dette er en naturlig utvikling, og har ligget i kortene. Vi fant ut at tiden var riktig nå, sier Kai Paulshus som i mange år har vært adm. direktør både for Hesselberg Maskin AS og Hesselberg Truck AS.

Paulshus fortsetter som adm. direktør i Hesselberg Truck AS og i Sigurd Hesselberg AS. Han trapper imidlertid gradvis ned da han nærmer seg pensjonsalder, men det er ikke endelig fastsatt noe tidspunkt for når Paulshus vil trekke seg tilbake.

Kai Paulshus fortsetter som adm. direktør i Hesselberg Truck AS og i Sigurd Hesselberg AS FOTO: ESPEN BRAATA

Ny salgssjef

NY SALGSSJEF: Morten Wernberg blir ny salgssjef i Hesselberg Maskin AS. Han kommer fra selskapet Maskinstyring AS som utviklet maskinstyringssystemet Makin. Foto: Klaus Eriksen

Paulshus vil også i en kort periode fungere som salgssjef i Hesselberg Maskin AS for Komatsu-produktene. Det blir imidlertid ikke så lenge, for 1. februar er ny salgssjef på plass. Da begynner Morten Wernberg som de siste årene har jobbet for Maskinstyring AS, et norsk selskap som har utviklet maskinstyring for anleggsmaskiner. Før dette var han i en årrekke i Leica Geosystems som er store innen maskinstyring.

- Vi har brukt headhunter på denne jobben, og jeg er veldig fornøyd med at det ble Morten som vi kjenner godt. Slik jeg kjenner han vil han passe godt inn i vår salgsorganisasjon og vil tilføre selgerne våre mye. Wernberg kjenner markedet godt, og er en som får ting gjort, sier Paulshus.

Powered by Labrador CMS