Stig Bredvei er ny daglig leder hos Mobile Worker AS.
Stig Bredvei er ny daglig leder hos Mobile Worker AS. (Foto: Mobile Worker)

Daglig leder for Mobile Worker

Stig Bredvei starter denne uken som ny daglig leder i det bergensbaserte IT-selskapet Mobile Worker AS.

Bredvei har god kjennskap til bygg- og anleggsbransjen, som er Mobile Worker sitt satsingsområde, gjennom å ha bygget opp selskapet Clockwork Bemanning AS siden 2010. Han har også kompetanse på digitalisering av forretningsprosesser gjennom ulike stillinger innen ledelse, salgsledelse, marked og kommunikasjon.

- Jeg er klar for å gi stafettpinnen videre til Stig, og alle i selskapet og styret er veldig glad for at han takket ja til å bli en del av oss, sier tidligere daglig leder, Jan Indvær.

- Mobile Worker har en sterk posisjon i markedet, og vil være en betydelig aktør i digitalisering av bygg- og anleggsbedrifter fremover. Jeg ser frem til å være en del av en spennende utvikling, sier Bredvei.

- Det er stor aktivitet i bedriften for tiden, blant annet med lanseringen av en helt ny app, og vi forventer at denne skaper økt interesse i flere bransjer og hos bedrifter innen bygg- og anlegg, legger han til.

Bredvei får ansvar for organisasjonens daglige drift og administrasjon, samt et økt fokus på markedsføring av bedriften utad.

Forsiden nå