Fra første spadestikk på tomten til Volvo Maskin Service på Aksdal Næringspark nord i Rogaland. Til venstre mangeårig servicemekaniker i distriktet, Per Ove Espevoll, og til høyre distriktsrepresentant Kjetil Stople i Volvo Maskin AS.

Nytt Volvo-bygg i Rogaland

Volvo Maskin Service avd. Rogaland bygger nytt verksted, lager og kontorbygg på Aksdal Næringspark på Haugalandet. 6. oktober 2014 ble første spadestikk tatt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Volvo er i vekst i Rogaland, og vi ser et stort potensial i fremtiden for nord fylket, skriver selskapet i en pressemelding.

Volvo Maskin Service avd. Rogaland har i dag hovedsete i Sandnes, der de har et verkstedbygg på ca. 1600 m 2. Til sammen er 35 personer er tilknyttet avdelingen som har 18 fullt utrustede verkstedvogner. Seks av disse er fast nord i fylket.

Frem til nå har Volvo Maskin Service nord i Rogaland leid et mindre verkstedlokale på Frakkagjerd, men ser bedriften ser et økt potensial og setter nå opp et eget bygg på Aksdal Næringspark. Tomten er på ca. 4,5 mål, sentralt plassert i distriktet. Bygget blir et kombinasjonsbygg på ca. 950 m 2, med verksted, delelager og kontorplasser.

Bygget blir satt opp i betongelementer levert av Block Berge. Grunnarbeidene blir utført av Ottar Skjold Maskin, og Petter J. Rasmussen er prosjektansvarlig og koordinator for byggingen. Bygget er planlagt ferdig i første kvartal 2015.

«Volvo er den første av de større maskinleverandørene som nå satser på eget bygg og fast tilholdspunkt i Haugesund-distriktet», skrives det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS