Jakken er laget i slitesterk og holdbar 100% belagt Polyester Rip-Stop materiale 230 g/m². Teipede sømmer 100% vanntett beskyttelse. Quiltet fór.

Jakke til far - arbeidstøy til barna

Våte vintre begynner å bli vanlig, og dermed kan den nye vanntette vinterjakken fra Snickers komme til nytte. Snickers har også lansert noe fint til ungene. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Arbeidsklærprodusenten har i høst lansert den nye vinterjakken 1178, med god ventilasjon og teipede sømmer som holder deg tørr gjennom hele arbeidsdagen.

Vinterjakken er produsert i et holdbart Rip-Stop Polyester vanntett materiale i henhold til EN 343. Jakken er fasongsydd og ekstra lang for å sikre god beskyttelse. Komfortabel fleece i kragen og en praktisk hette, opplyser Snickers i en pressemelding.

Komfortabel

Jakken er vind- og vanntett og produsenten lover å holde deg både varm, tørr og komfortabel.

Jakken er laget kortere foran enn bak for å gi enkel tilgang til bukselommer foran samt at den hindrer trekk opp langs ryggen.

Nå kan barna være like stilige som mor og far når det jobbes.

Foran finner du frontlommer og brystlomme for mobiltelefon med glidelås. Hetten følger hodets bevegelser og gir dermed god sikt og komfort, opplyser Snickers.

Arbeidstøy til barna

Snickers Workwear har i høst også lansert arbeidstøy for barn. Klærne er praktiske og perfekte til både lek og når de skal hjelpe mor eller far med litt arbeid.

I serien får du arbeidsbukse, hettejakke og softshelljakke. 

Gjennom sine ulike varemerker er Hultafors Group representert i 37 land med over 11 000 utsalgssteder. Du kan få tak i produktene i blant annet Optimera/Montér, Maxbo, enkelte XL-bygg-butikker samt flere frittstående butikker spesielt på Østlandet.

Powered by Labrador CMS