Bilde fra Maur Bilpåbyggs produksjonslokaler i Svelvik. Bildet er fra 2015 da det var dumperpåbygg fra Sörling Ilsbo Goldstar som ble montert på chassisene. Nå skal selskapet benytte egne dumperkasser i sin produksjon istedenfor Sörlings kasser.

Maur lanserer egne dumperkasser

Maur Bilpåbygg AS har siden 1999 vært leverandør av Sörling Ilsbo ABs produkter. Februar 2016 valgte Sörling Ilsbo AB å bryte samarbeidet med Maur.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det er kun dumperkasser som er berørt av bruddet med Sörling, opplyser Maur Bilpåbygg i en melding.

Maur Bilpåbygg AS vil fortsette å levere og utvikle dumperpåbygg til bil og hengere som tidligere. Montering og tilpasning av utstyr vil skje i lokalene som disponeres i Svelvik, ca. 20 km sør for Drammen. Maur Bilpåbygg AS skal selge og markedsføre egne dumperkasser under merkenavnet Maur Bilpåbygg.

To års sprekkgaranti

Ledelsen i Maur Bilpåbygg opplyser at selskapet ser gode muligheter i det å kunne levere egne dumperkasser under eget merkenavn. Det blir et produkt, med «ny design og forbedret konstruksjon», loves det.

Utvikling og produksjon av nye dumperkasser og påbygg er godt i gang. Fra juni 2016 kommer de første leveransene til å være klare. Maur Bilpåbygg lanserer i den forbindelse to års sprekkgaranti på alle nye påbygg med Maur Bilpåbygg dumperkasse.

Topp motiverte

Salg og markedsføring av Maur Bilpåbyggs hengerchassis innenfor tippmarkedet skal fortsette som tidligere. Dette er produkter Maur Bilpåbygg har utviklet «igjennom flere år på grunnlag av egne og kunders erfaringer».

Hengere av typen boggi- og trippelkjerrer, tippslephengere, tippsemier, maskinhengere, semihengere og asfaltbaljer leveres uforandret under merkenavnet Maur Bilpåbygg.

Ledelsen og medarbeiderne hos Maur Bilpåbygg opplyser at de er topp motiverte og vil fortsette å levere som tidligere, selv etter at de mistet Sörling Ilsbo-avtalen.

Powered by Labrador CMS