Doosans Product Manager, Europa, Cedric Prins (t.v.) og Rosendal Maskins Paul Håkon Endresen kunne fortelle AT.no at denne maskinen, en hjulgraver DX 190W-3, lanseres i begynnelsen av november.

Med Rosendal i Tsjekkia

AT.no var nylig med Rosendal Maskin på kundetur til Tsjekkia.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Sammen med et 50-talls av Rosendals kunder besøkte vi Bobcats fabrikk i Dobris fire mil utenfor hovedstaden Praha.

Perfekt sted

Her ligger fabrikken som produserer Bobcat minigravere og kompaktlastere, i tillegg til demoområde for Doosan og Bobcat.

- Dette er det beste stedet for å presentere alt innen vårt marked, både for eksisterende og nye kunder, forteller produktsjef for Doosan og Bobcat i Rosendal Maskin, Tor Anders Høgaas til AT.no under besøket.

Imponerende

Med egne øyne fikk vi oppleve et imponerende anlegg med de beste løsninger i produksjonen, et eget designsenter og ikke minst et imponerende treningsfelt hvor det er mulig å prøvekjøre og teste en lang rekke Bobcat- og Doosan-maskiner "live".

Høydepunkt

Å få boltre seg på treningsfeltet var uten tvil høydepunktet for Rosendal-kundene. Noen hadde riktignok besøkt stedet tidligere, men dette var noe de færreste hadde opplevd eller sett maken til.

- I denne bransjen betyr kunnskap om produktene og gode relasjoner svært mye. Det er rett og slett helt avgjørende. Denne turen er et godt eksempel på det, understreker Paul Håkon Endresen i Rosendal Maskin.

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS