Milliardkonsern satser i Skandinavia

Milliardkonsern satser i Skandinavia

Logistikkselskapet Dachser satser i Skandinavia. I høst startet byggingen av en nytt terminalbygg i Arendal Allé i Göteborg, Sverige.

Med over 24 000 ansatte er Dachser ett av verdens ledende transportselskaper innen stykkgods. Det nye terminalbygget planlegges ferdigstilt til sommeren 2014, og gir Dachser nye arealer på til sammen 2600 m 2.

- Vi er veldig glade for at vårt foretak som driver global virksomhet velger å satse så stort på Sverige og Skandinavia, sier Mats Larsson, avdelingssjef i Dachser Göteborg.

- Dette er avgjørende for vår videre suksess som en pålitelig partner for våre kunder.

Det nye terminalbygget ligger nær E6 og E20 i ett av Sveriges mest betydningsfulle knutepunkt, Göteborg. Det vil betjene hele Skandinavia.

Rom for å vokse

Dachsers nye avdeling omfatter en 1750 m 2 stor omlastningsterminal med 15 porter, samt 850 m 2 kontorlokaler. Byggingen startet i september 2013, og planlegges å tas bruk sommeren 2014. Hele tomten i Arendal Allé omfatter 31.000 m 2. Det finnes også god plass for ytterligere ekspandering.

- Vi fortsetter å fokusere på å utvide Dachsers logistikk i Europa, og har satt høye krav for hvordan dette skal gjøres, sier Finn Pedersen administrerende direktør Dachser Nordic.

Med det nye terminalbygget i Göteborg er det rom for å vokse ytterligere i Sverige.

Milliardkonsern

Dachser ble grunnlagt i 1930, og i 2012 genererte konsernet en omsetning på 4,41 milliarder Euro og håndterte over 49,8 millioner

forsendelser med en sammenlagt vekt på 37,5 tonn. Dachster er representert i 37 land med 24.650 ansatte ved 347 enheter.

Dachser har åtte kontorer i Skandinavia, og sysselsetter totalt 365 medarbeidere. Blant kundene i Skandinavia er flere verktøy- og redskapskonsern representert. Virksomheten jobber aktivt for å vokse innen byggevarebransjen.

Forsiden nå