Nye Volvo FM avduket i Birmingham i går.
Nye Volvo FM avduket i Birmingham i går.

Premiere for nye Volvo FM i Birmingham

Den nye Volvo FM var i sentrum på lastebilmessen Commercial Vehicle Show i Birmingham. Mange forventningsfulle besøkere ville ta en nærmere titt på Volvo Truck sin nye modell.

På en godt besøkt pressekonferanse for nyttekjøretøyer i Birmingham ble nye Volvo FM vist for første gang.

LES OGSÅ:

- Om man skal anvende fotballterminologi, er FM den uvurderlige, allsidige spilleren, som gjør en like bra jobb uansett hvor eller når han settes inn. Med fleksibilitet og transporteffektivitet på toppnivå, tilfredsstiller nye Volvo FM behovene for de fleste transportfirmaer, sa Claes Nilsson, sjef for Volvo Trucks, på pressekonferansen i Birmingham.

Lanseringen

Den nye Volvo FM ble offisielt lansert den 19. mars, men det var på messen i Birmingham at man for første gang kunne ta en nærmere titt på de nye funksjonene. Å få vist frem den nye lastebilen på messen i Birmingham var i følge Claes Nilsson et naturlig valg, da Volvo FM selger veldig godt i Storbritannia.

- Hver tredje lastebil er en Volvo FM

- Faktum er at hver tredje lastebil som selges her i Storbritannia er en FM, og at kundene velger den i så stor utstrekning gjenspeiler denne modellens styrke - både fra en sjåfør og eiers perspektiv. Med den nye Volvo FM får sjåføren en lastebil med svært gode kjøreegenskaper, samt et godt førermiljø, samtidig som eieren kan dra nytte av maksimal tilgjengelighet, minimale drivstoffkostnader og høy nyttelast, sa Claes Nilsson til de fremmøtte.

Forsiden nå