APP: Ramirent Norge gikk til topps i en europeisk kåring for en app som skal håndtere logistikk rundt utleie.

Ramirent vant europeisk pris for norskutviklet app

Ramirent Norge er tildelt den europeiske prisen for «Best digital innovation of the year».

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Prisen ble tildelt Ramirent Norge for selskapets app som tar hånd om hele prosessen fra mottak, vedlikehold til utlevering av maskiner. European Rental Association (ERA) sto for tildelingen. ERA representerer over 5000 utleiefirmaer, og organisasjonens viktigste oppdrag er å markedsføre og legge til rette for fortsatt vekst av en bærekraftig og profesjonell utleieindustri i Europa.

Sørger for arbeidsflyt

Hvert år arrangerer ERA konkurransen European Rental Awards der det deles ut ulike priser, og det var under den digitale versjonen av European Rental Awards & Market tirsdag 30. juni at Ramirent Norge gikk helt til topps i kategorien «Best digital innovation of the year» for prosjektet «PHALANX digital operations platform».

FORNØYD: – Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen, sier adm. direktør Øyvind Emblem i Ramirent Norge.

Dette er en løsning som Spartan Solutions har utviklet for Ramirent Norge, og det dreier seg om en digital løsning som tar seg av hele den interne arbeidsflyten av maskiner på Ramirents lokasjoner. 

I front

DIGITALE INITIATIV: Supply Chain Planner & Developer i Ramirent Norge, Annikken B. Nygaard, ser frem til å videreutvikle appen.

Ramirent Norge er med sine 34 kundesentre landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr for bygg og andre næringer, skriver selskapet i en pressemelding. Ramirent melder videre at selskapet de siste årene har jobbet målrettet med økt digitalisering av selskapets tjenester og drift.

– Ramirent Norge har hatt en fantastisk reise hvor vi har endret og forbedret mye de siste årene. Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen til glede for våre kunder. Takk til alle ansatte i Ramirent, og i dette tilfellet også de ansatte i Spartan, som har gjort dette mulig. Og vi har mye mer på «tegnebrettet» som vi tenker å lansere fremover. Så vel verdt å følg med oss, sier en strålende fornøyd adm. direktør Øyvind Emblem i Ramirent Norge.

– Veldig gøy at vårt digitale initiativ utmerket seg så bra at det gikk helt topps i en prestisjefylt kåring som dette. Gleder meg til reisen videre med videreutvikling av appen og andre spennende digitale initiativ som vi nå er i gang med, sier Annikken B. Nygaard som er Supply Chain Planner & Developer i Ramirent Norge.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS