Salgssjef dieseltank Arild Herskedal (t.v.) og selger Håvard Berild i Procut AS var på plass på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen.
Salgssjef dieseltank Arild Herskedal (t.v.) og selger Håvard Berild i Procut AS var på plass på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen. (Foto: Hans Kristian Barbøl)

Rekordår for Procut AS

Procut toppet 2016 med levering av 60 transporttanker for drivstoff til utleieselskapet UCO.

Procut AS er et mekanisk verksted ved Åndalsnes i Møre og Romsdal. Selskapet leverer dieseltanker og stålkonstruksjoner til bygg og anlegg, kaiutstyr og broer.

- I 2016 hadde vi «All time high» med en samlet omsetning på nær 30. mill. kroner for de to forretningsområdene - dieseltank og stålkonstruksjoner, sier salgssjef for dieseltank, Arild Herskedal, i Procut.

På standen på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen hadde Herskedal med seg blant annet med seg bestselgeren Transporttank ADR 950L 10TCG, Transcube Global, en dobbelvegget transporttank for diesel godkjent etter ADR-forskriftene.

Et stort prosjekt for stålkonstuksjon-delen av selskapet, er utbygging av nasjonal turistvei ved Vøringsfossen i Hordaland.

Procut har nå åtte ansatte, og er i vekst:

- Det har gått jevnt oppover med omsetningen de siste årene. Vi har selvfølgelig planer for å fortsette den gode veksten, men vi er fornøyde dersom vi opplever like god omsetning i 2017 som vi hadde i 2016, sier daglig leder i Procut, Anders Sæbø.

Forsiden nå