Tone Mack i MEF Region Nord og adm. direktør i MEF, Trond Johannesen, gjennomgår første dag av NNBA 2013 på Anlegg&Transports (AT.nos) stand på messeområdet.

Stor økning i antall besøkende på NNBA

Organisasjonssekretær Tone Mack i MEF Region Nord møtte adm. direktør i MEF, Trond Johannesen, på Anlegg&Transports (AT.nos) stand for å orientere om første dag av messen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

Hun kunne glede seg over at besøkstallet var kommet opp i 1436 i tillegg til flere hundre skoleelever første dag av Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA) 2013. Til sammenligning var det 998 besøkende første dag for tre år siden. Dette betød også at Mack senket skuldrene etter lang tids forberedelse hvor spenningsnivået har vært høyt.

Det MEF-direktør Johannesen fremhevet, er det gode samarbeidet med Nordnorske Entreprenørers Service-Organisasjon (NESO) i nord:

- Det er flott å bringe bransjefolk fra begge næringer sammen, slik at vi kan presentere et totaltilbud fra bygg- og anleggsnæringen i nord. Og Tromsø er et flott sted å være, sier han til AT.no.

I dag har det småregnet litt fra starten av. Nå har nedbøren stoppet, og solen det er mulig solen kikker frem om ikke lenge. Nå er det en behagelig temperatur, og en flott dag for messebesøk.

Powered by Labrador CMS