NYHETEN: Denne 18-tonns hjullasteren i den nye H-serien, var den store LiuGong-nyheten som ble presentert i Liuzhou tirsdag.

Ny LiuGong 18-tonner lansert

På LiuGongs forhandlermøte for hele verden i dag fikk Hako Maskins Terje Lien seg en stor gledelig overraskelse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For 11. året på rad samlet LiuGong alle verdens forhandlere til felles konferanse i Liuzhou i Kina. 500 mennesker er på plass, fordelt på 278 LiuGong-forhandlere over hele verden.

Daglig leder Terje Lien i LiuGong-forhandler Hako Maskin er på plass på konferansen for 10. gang, og han var strålende fornøyd da vi snakket med ham på telefon tirsdag.

- Vi har akkurat sett lanseringen av den nye H-modellen for hjullastere. Første modell er 18-tonneren. Dette er en veldig viktig modell, ikke bare for Norge, men for hele Europa, sier Lien.

Prototype

Lien og øvrige forhandlere fikk prøvekjøre prototypen i Kina på tirsdag. Maskinen er klar for levering i første kvartal 2015.

Steg IV-motor, variabel pumpe, ZF-komponenter er blant godbitene Lien ramser opp i en kort pause i den hektiske møtevirksomheten i Kina. Han legger raskt til at løsninger som sentralsmøring, ryggekamera, hurtigkobling og varme i speil og sete er andre fordeler LuiGong-kundene får med som standard ved kjøp av H-modellene.

- Maskinen går stille, girer fint og er veldig behagelig å kjøre, sier Lien avslutningsvis.

A&T på Bauma China

Maskinen blir vist på Bauma China som arrangeres fra tirsdag 25. november i Shanghai. Anlegg&Transport er på plass på messen, og vil rapportere fra kjempearrangementet. Bauma China arrangeres hvert annet år. Flere produsenter har lagt verdenslanseringer til Bauma China.

Les mer om alt dette i Anlegg&Transport som kommer ut i midten av desember.

 

FORHANDLERMØTE: Fra salen under forhandlermøtet for 278 LiuGong-forhandlere over hele verden.
Powered by Labrador CMS