Veidekke bygger nok et logistikkbygg i Vestby

Publisert

Veidekke Logistikkbygg AS har skrevet kontrakt med Toveien 41 AS (Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap) om oppføring av et logistikkbygg i Vestby sør for Oslo. Kontrakten er verdt nær 240 millioner kroner.

Anthon Eiendom AS og Pareto Eiendomsfellesskap AS har igjen valgt Veidekke Logistikkbygg som samarbeidspartner for et stort logistikkprosjekt. Oppdraget bygger videre på det gode samarbeidet som er opparbeidet gjennom åtte tidligere prosjekter. Beliggenheten er nok en gang svært sentral i Toveien i Vestby næringspark, rett ved siden det nye sentrallageret til Optimera.

- I Veidekke Logistikkbygg har vi spesialisert oss på utvikling og oppføring av rasjonelle og effektive yrkesbygg i totalentreprise. I et tett samarbeid med Anthon Eiendom og Pareto Eiendomsfellesskap skal vi oppføre et bygg som skal tilfredsstille kravene til et moderne og effektivt logistikkbygg. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nok spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS.

Bygget blir på ca. 24.700 m² BTA. Byggearbeidene har startet opp og skal gjennomføres på 18 måneder.

Powered by Labrador CMS