ANSATT: Morten Westergård blir ansvarlig for rådgivningsavdelingen hos Infrakit. Foto: Infrakit
ANSATT: Morten Westergård blir ansvarlig for rådgivningsavdelingen hos Infrakit. Foto: Infrakit

Infrakit styrker laget som skal digitalisere anleggsbransjen

Infrakit ansetter ny avdelingsleder for rådgiving.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Morten Westergård går fra Atkins til Infrakit og skal hjelpe norske entreprenører med digitalisering, skriver Infrakit i en pressemelding.

- Våre kunder blir sterkere med Morten Westergård på laget. Byggherrer og alle riksentreprenører bruker teknologi fra Infrakit. Med en kapasitet som Morten Westergård på laget, blir det enklere for våre kunder å lykkes med digitalisering og BIM, sier daglig leder Anders Tiltnes i Infrakit.

Infrakit er en skyplattform som hjelper byggherrer og entreprenører med informasjonshåndtering i infrastrukturprosjekter.

Modellbasert planlegging og bygging

Westergård som begynte i jobben 1. august, blir ansvarlig for rådgivingsavdelingen til Infrakit. Det er denne avdelingen som hjelper byggherrer og entreprenører med modellbasert planlegging og bygging av infrastrukturprosjekter.

- Jeg gleder meg til å hjelpe norske byggherrer med å lykkes med modellbasert planlegging og bygging. Metodikken er interessant fordi den både er bedriftsøkonomisk og samfunnsøkonomisk lønnsom, sier Morten Westergård.

Modellbasert planlegging og bygging er en metodikk som bidrar til bærekraftige anleggsprosjekter både for personell, prosjekter og samfunnet. BIM er også et krav fra alle de store byggherrene i Norge, skriver Infrakit i pressemeldingen.

Fakta om Infrakit AS

  • Etablert i Norge i 2017
  • Hjelper norske entreprenører og byggherrer med å lykkes med modellbasert planlegging og bygging (BIM)
  • Tilbyr teknologi og rådgiving for hvordan forenkle samarbeidet mellom konsulent, byggherre og entreprenør, i tillegg til å løse dataflyt mellom alle prosjektfaser fra tidlig planlegging, prosjektering, bygging, til systematisk ferdigstillelse
  • Hovedkontor i Nydalen (der det er mulig å komme innom for en kaffe)
  • Hovedkunder er anleggsentreprenører, kommuner, fylker og Statens vegvesen/Nye Veier
Kilde: Infrakit
Powered by Labrador CMS