NY JOBB: Robert Norbeck blir konsernleder i TW Gruppen etter fem år hos Feiring.

Robert Norbeck er ny konsernleder i TW Gruppen AS

Robert Norbeck (47) slutter som daglig leder i Feiring AS og tar 1. mars over som konsernleder i TW Gruppen.

Publisert Sist oppdatert

- TW Gruppen vokser, og med det nye vaskeanlegget for forurensede masser på Disenå på plass og i drift fra medio februar, ser vi behovet for å strukturere konsernet ytterligere. Jeg er derfor veldig glad for at Robert har takket ja til stillingen som konsernleder i konsernet, sier eier Tom Wilhelmsen.

Robert har med sin ingeniørbakgrunn, og sin over 25 års lange erfaring fra ledelse i flere anleggselskaper, vist at han har egenskapene som skal til for å heve TW Gruppen enda et hakk i vår reise mot en grønnere hverdag, skriver Wilhelmsen videre i pressemeldingen.

- Jeg har kjent Tom lenge og vi har ved flere anledninger diskutert muligheten for å jobbe sammen. Etter fem fantastiske år i Feiring er timingen perfekt, og jeg ser virkelig frem til å jobbe for Norges ledende masseforvalter med null utslipp og logistikk på masseforvatning, sier Robert.

- Med Massebalanse Norge oppe og går på Disenå, nye hurtigladere for elektriske lastebiler både hos Massebalanse Oslo og Massebalanse Norge, samt nye Volvo FMX Electric tippsemier på plass, viser TW Gruppen at man tar det grønne skiftet på høyeste alvor, og jeg ser virkelig frem til å få lov til å jobbe med en aktør som til de grader går i front, sier Robert til slutt.

Powered by Labrador CMS