LFS-kjetting er utviklet i samarbeid med forsvaret og tilfredsstiller de krav forsvaret har til kjetting.

Forsvaret har valgt kjettinger for de neste fire årene

Kontrakten har en verdi på et tosifret antall millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Nøsted & vant en anbudsrunde og har inngått en rammeavtale med Forsvaret om levering av Trygg hjulkjetting.

- Kontrakten med det Forsvaret har en verdi på ca. 20 millioner kroner og er viktig for Nøsted &s videre satsing på produktutvikling og bærekraftig produksjon i Norge, skriver produsenten i en nyhetsmelding.

Det norske forsvaret har allerede i mange år kjørt på Trygg hjulkjetting, utviklet og produsert av Nøsted & i Mandal. I sommer var leveranse av hjulkjetting til forsvaret ute på anbud, der flere aktører var på banen.

Trygg ble valgt på grunn av pris, kvalitet og nærhet til markedet med både utvikling og produksjon i Norge, melder Nøsted &.

Tom Petter Olsen er Key account manager hos Nøsted &. Han er fornøyd med at Det norske forsvaret nok en gang har valgt Trygg kjettinger.

- Pandemien vi har fått kjenne på kroppen siste 1,5 årene har styrket store kunders bevissthet og behov for nærheten til både utvikling og produksjon for å sikre fremtidig leveranse, sier Tom Petter Olsen, Key account manager hos Nøsted &.

- Nøsted & produserer NATO-godkjente kjettinger til forsvarets kjøretøyer. LFS-kjetting er utviklet i samarbeid med forsvaret og tilfredsstiller de krav forsvaret har til kjetting. Vi er svært fornøyde med å ha Forsvaret med oss videre som kunde i fire nye år. Forsvarskjettingen er et viktig produkt hos oss. Det samme er Forsvaret som kunde, sier Olsen.

Trygg kjetting på en av de mange Scania-ene i Forsvaret.
Powered by Labrador CMS