STOPP: Verken kjøretøy eller papirer var i orden da denne ekvipasjen ble stoppet på Jessheim.

Kabotasjestopp på Jessheim

KABOTASJE: En estlender som kjørte tompaller mellom Melhus og Langhus fikk et ufrivillig weekendopphold på Jessheim.

Publisert

Da føreren av vogntoget fra Estland viste frem løyvet, viste det seg at dette ikke var gyldig og var tilbakekalt. Det skulle så vise seg at selskapet i øyeblikket ikke har noen gyldige løyver. Semihengeren var fylt til randen med over 500 tompaller som skulle fra Melhus til Langhus, så får vi håpe at mottaker ikke trenger disse i løpet av helgen, for nå står trekkvognen med hjullås på Jessheim minimum frem til mandags morgen. Hengeren må også repareres før videre kjøring. 

Kjente ikke til kjøretøyet

Da kontrollstasjonen ringte til vedkommende de har fått opplyst og dermed tror er eieren av kjøretøyet og fortalte at han måtte betale 60.000 kroner i gebyr, var vedkommende i den andre enden plutselig klar på at dette hadde ikke han noe med å gjøre allikevel.

Sjåføren som også fikk et gebyr på 12.000 kroner for fire manglende kjettinger og tre ulovlige dekk under minstedybde hadde gitt kontrollantene tommel opp da de låste fast bilen.

For å toppe problemene er at før bilen kan kjøre videre må luftfjæringen og utslitte bremseklosser på hengeren også byttes.

Før bilen slippes må alt betales og repareres samt at det må framskaffes et gyldig løyve, noe dette transportfirmaet ikke innehar i øyeblikket.

Det blir dermed en weekend på Jessheim for sjåføren.

Powered by Labrador CMS