Hans Jørgen Sundby går fra Lemminkäinen til Peab.
Hans Jørgen Sundby går fra Lemminkäinen til Peab.

Ny leder for Peab Asfalt i Norge

Hans Jørgen Sundby (48) startet 1. november som ny leder for Peabs asfaltvirksomhet i Norge.

Publisert Sist oppdatert

- Peab har klare vekstambisjoner innen områdene asfalt, pukk, grus og betong i Norge. Jeg er veldig glad for at Hans Jørgen takket ja til å lede asfaltvirksomheten. Han har et bredt nettverk i bransjen, er en erfaren leder og har stor interesse for faget, sier Morgan Falck, administrerende direktør for Peab-selskapene Peab Asfalt, Ferdigbetong og Norwegian Aggregates.

Sundby er utdannet sivilingeniør ved NMBU (Norges miljø og biovitenskapelige universitet), og har de siste seks årene arbeidet innen vei, asfalt, pukk og anlegg. Han kommer fra jobben som salgs- og markedsdirektør i Lemminkäinen Norge.

Som leder beskriver han seg selv som tilgjengelig og tydelig. Han er opptatt av å være tett på markedet og kundene, og har stor interesse for asfaltfaget.

- Mitt oppdrag er å skape rammer for vekst og utvikling av Peab Asfalt i Norge. Da mener jeg det er viktig å ha tett dialog med kundene, og investere mye tid på relasjoner og nettverksbygging. Jeg legger også opp til mye reisevirksomhet, for å være tett på virksomheten over hele Norge, sier Sundby.