Inngangspartiet til ny avdeling i Sandefjord.
Inngangspartiet til ny avdeling i Sandefjord.

Hydroscand åpner ny avdeling i Sandefjord

Mandag 5. september åpner Hydroscand AS dørene til ny avdeling i Sandefjord.

Publisert Sist oppdatert

Hydroscand har fra før fire avdelinger i Vestfold, i Skien, Porsgrunn, Larvik og Tønsberg, men så behov for å åpne i Sandefjord. Avdelingsleder i Larvik, Kent Henry Berg, har jobbet i Hydroscand i ti år og har i en årrekke følt på etterspørselen ute hos kundene.

- De som har behov for våre produkter vil ha nærhet til det beste av slanger og koplinger på markedet, samt at de vil møte kvalifisert personell som alltid yter det lille ekstra for sine kunder. Eksisterende kunder slipper å reise til våre andre avdelinger, som resulterer i redusert tidsbruk og kostnader relatert til dette, sier Berg.

Servicelastebil

Det nye Hydroscand-bygget er på 460 kvadratmeter, med mulighet for å utvide med 180 kvadratmeter. 360 kvadratmeter blir lager og produksjon, og bedriften vil lagerføre ca. 6.000 forskjellige artikler fra første dag.

Spesielt for avdeling Sandefjord er at de har bygget et verksted med oljeutskiller og kjørerport på 4x4,6 meter for at kunder skal kunne komme med maskiner og utstyr for store og små reparasjoner av slanger o.l.

- I tillegg har Hydroscand investert i en ny servicelastebil som skal operere i hele Vestfold. Her er deler og maskiner til å presse slanger opp til 2" ute hos kunden, sier Berg.

Hydroscand har valgt å etablere seg på Nordre Fokserød 21, et relativt nytt industriområde kun et steinkast fra E-18 og avkjøringen til Torp flyplass. Her er det fortsatt utvikling selv om området snart er fylt opp med nye og gamle Sandefjords-bedrifter.

Ansatte ny plassjef tidligere i år

John Arne Schrøder ble ansatt i Hydroscand tidligere i år og vil fungere som plassjef når avdelingen i Sandefjord åpner dørene.

- Jeg ser helt klart frem til åpningen, det er spennende å ta del i oppbyggingen, samt få starte med alt det nyeste av teknologi når det gjelder blant annet lokaler og maskinpark. Ikke minst skal det bli gøy å bygge opp en solid kundekrets, sier Schrøder.