Ny sjef hos Fleet 101

Bjørn Torjussn blir daglig leder i Fleet 101s nye norske avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Det svenske programvareselskapet Fleet 101 AB, med over 180 transportselskaper i Norden, fortsetter sin satsning på det norske markedet

I løpet av de siste årene har Fleet 101 etablert seg i Norge som en anerkjent leverandør av TMS-systemer.

Høsten 2015 ble første norske medarbeider ansatt samtidig som Fleet 101 AS ble etablert i Norge. Det neste store steget i etableringen var å ansette Bjørn Torjussen som daglig leder i det nyetablerte selskapet, opplyser Fleet 101 i en pressemelding.

Torjussen kommer fra Hogia Transport Systems AS hvor han bl.a. har vært aktiv i selskapet siden etableringen av Unitech Systems AS på 80-tallet. Han har i løpet av årene vært daglig leder, drevet salg av forskjellige logistikkløsninger samt hatt mange andre forskjellige ansvarsområder innenfor selskapet.

- Vi er meget fornøyde med å få Bjørn inn i Fleet101!  Med Bjørns brede erfaring fra bransjen har vi lagt et godt grunnlag for videre ekspansjon i Norge.  I løpet av våren vil Fleet101 bli forsterket med ytterligere flere personer for å kunne forsterke den norske organisasjonen, spesielt innenfor kundestøtte og implementering av systemer, forteller Mattias Samuelsson, Salgs-markedsansvarlig hos Fleet 101.