CP med ny Red Hawk-serie

Chicago Pneumatic lanserer nye motordrevne driller og slaghammere i Red Hawk-serien.

Publisert Sist oppdatert

Den nye serien består av tre modeller som egner seg til veiarbeid, jernbane og drilling.

- Red Hawk-serien introduserer nye kompakte og bærbare løsninger til CPs portefølje av håndholdt utstyr som egner seg godt når brukerne stadig skifter arbeidssted,» forteller Ralf Majchrzak, Business Development Manager ved Chicago Pneumatic Construction Equipment.

Red Hawk-serien er utstyrt med en bensindrevet motor fremfor konvensjonell slange eller strømkabel. Dette for å gi bedre fleksibilitet og manøvreringsevne i trange rom eller på avsidesliggende arbeidssteder.

Dette er maskinene

Red Hawk Road er den kraftigste slaghammeren i den nye serien og produsenten påpeker at den byr på stor slagkraft selv om den bare veier 22 kg. Den er spesielt godt egnet for bryting og skjæring i betong og asfalt, og leverer nok energi til å håndtere kiselsyreholdig stein og armert betong. Et ekstra stampeskaft gjør det mulig for brukerne å reparere slaghull og skader på overflaten, noe som gjør at Red Hawk Road egner seg godt til bruk på infrastruktur.

Red Hawk Rail er spesialkonstruert for bruk på og rundt jernbanespor, og maskinen egner seg til rask og effektiv svillepakking. Ved å by på høyere frekvenser med mindre slagkraft sikrer Red Hawk Rail minimal skade på skinneunderlaget. Ettersom hele Red Hawk-serien er bærbar, kan brukerne raskt forlate et område uten å bli hindret av slanger og kabler.

Red Hawk Drill kompletterer serien. Dette er en kombinert drill og slaghammer som er beregnet til lettere arbeid som spalting av stein, gjerdearbeid og graving i hard eller frossen bakke. Red Hawk Drill har et stort utvalg arbeidsredskaper, fra skjæring til bryting og driving, noe som gjør det til et universelt verktøy og et godt alternativ til eksisterende driller og slaghammere for personer som jobber på fjerne steder, skriver CP i en pressemelding.

Med 11 ulike skaft og en tralle eller bæresele, har Chicago Pneumatic en rekke tilbehør som er utviklet for å gjøre Red Hawk-serien så allsidig som mulig.

Anleggsgruppen markedsfører Chicago Pneumatic-produktene i Norge.