NLF går i bresjen for Transport 2016

På årsmøtet i Påbyggergruppen innenfor Norsk Industri som startet i Ålesund 10. juni, slapp Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF), nyheten om at NLF med samarbeidspartnere arrangerer Transport 2016 på Norges Varemesse på Lillestrøm neste år. Transportutstillingen vil finne sted i dagene 9. til 11. juni.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Mo kunne fortelle at det er inngått avtaler om samarbeid om Transport 2016 mellom NLF, Volvo og Scania. Videre ble på Påbyggergruppen invitert til å bli med på samarbeidet for få dager siden, og gruppen var sporty nok til å takke ja til å delta etter en kjapp behandling under årsmøtet. Det er altså fire parter som helhjertet går inn for Transport 2016.

Mo er glad for at bransjen igjen har funnet sammen og at det vil bli transportmesse i det flotte anlegget til Norges Varemesse på Lillestrøm. – Vår bransje møter store utfordringer med stadig tøffere konkurranse- og rammevilkår. Samtidig står vi foran en tid med uante muligheter. Det er mye opp til oss selv om vi skal øke norske markedsandeler også i årene fremover. En skikkelig messe som bidrar til oppmerksomhet rundt næringen, rekrutteringen og fremtiden for bransjen, i tillegg til at lastebilfabrikantene og påbyggerne får vist seg frem, vil være et viktig og godt bidrag, avslutter Mo.

Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund, er glad for at det igjen vil bli transportmesse på Lillestrøm.
Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund, er glad for at det igjen vil bli transportmesse på Lillestrøm.

Samferdselsministeren kommer

– Det er flott at den norske transportbransjen igjen klarer å finne en felles møteplass. Dette uttaler samferdselsminister Ketil Solvik Olsen, som i tillegg har bekreftet at han deltar under åpningen av neste års Transport 2016.

Powered by Labrador CMS