Nå står rebranding for tur. Denne genseren på daglig leder Finn Thrane Johansen, Country Manager i Rototilt AS (tidligere Indexator Rototilt Systems AS) blir nok snart erstattet av en det står Rototilt på.

Slutter med Indexator

Indexator Rototilt Systems går over i historien.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

1. mars 2015 byttet Indexator Rototilt Systems offentlig navn og ble Rototilt Group AB. Det norske datterselskapet ble Rototilt AS. Navneendringen er allerede godkjent av myndighetene i Sverige og Norge.

Hvorfor bytter selskapet navn?

Navnebyttet er en videreføring av eierskapsendringene som ble gjennomført 1. oktober 2014. Adm. direktør Anders Jonsson har nå konsentrert eierskapet og engasjementet til Rototilt, mens «søsterselskapet» Indexator Rotator Systems nå eies av Hans og Pia Jonsson sammen med Åke Karlsson.

Navnebyttet markerer også en videre satsing med sikte på en rekke europeiske markeder samt Nord-Amerika. At selskapet heter det samme som produktet, skal gjøre satsingen enklere og mer effektiv.

Også datterselskapene endrer navn og heter nå Rototilt GmbH, Rototilt AS og Rototilt Inc.

Selskapet har samme organisasjonsnummer, men har ny adresse på internett, www.rototilt.com.

Fortsatt i Vindeln

Hovedkontoret, all produktutvikling og all produksjon av Rototilt-er vil fortsatt være i Vindeln, Sverige.

Selskapet opplyser at Norden fortsatt vil være største og viktigste marked. Men Nord-Amerika og de mellom-europeiske landene kommer sterkt i takt med at «entreprenørene også der begynner å se muligheter med ny teknologi og økt sikkerhet».

Powered by Labrador CMS