Gullakken fra 2007 ser ut som før, men har likevel mistet noe av glansen.
Gullakken fra 2007 ser ut som før, men har likevel mistet noe av glansen.

Skuffet Brann-supporter selger gullgraver

Da Brann vant gull i 2007 dekorerte Rudi Soltvedt en Kato-graver med Brann-logo og gullfarger. Etter nedrykket la han den ut for salg.

Publisert Sist oppdatert

Det var fine tider for brann i 2007. For første gang siden 1963 vant Bergenslaget den norske serien, og blant den som feiret var daglig leder i Soltvedt Maskin, Rudi Soltvedt.

Men forrige helg rykket Brann ned til 1. divisjon etter å ha blitt slått av laget fra en forstad til en forstad til Oslo: Mjøndalen.

Brann-fansens frustrasjon med trener Rikard Norling og daglig leder Roald Bruun-Hanssen er stor, så stor at Soltvedt ikke lenger orker å se den gullfargede Kato-gravemaskinen sin hver dag.

- Da brann tok gullet i 2007 var det helt fantastisk. Nå er det rett og slett forferdelig. Jeg er så skuffa. Det er en skandale at en så stor klubb som omsetter for så mye, skal rykke ned, sier Soltvedt til NRK Hordaland

Derfor selges den, og i Finn.no-annonsen levnes ingen tvil om hvorfor.

Vi siterer:

«Selges grunnet skuffelse av uante dimensjoner. Maskinen er godt holdt og er lakkert i gullfarge fra 2007 med brannlogo strategisk plassert. Det kan se ut som det er lenge til vi får bruk for gullfarger igjen (ihvertfall så lenge RBH fremdeles er daglig leder i Brann).

I motsetning til Brann har denne maskinen levert varene siden 2007. Den er stabil god, driftsikker, innfrir forventninger og svikter aldri. Den trenger imidlertid en ny leder som kan gi maskinen det den fortjener.

Håper det er en solid optimist med forkjærlighet for Brann som kan ta denne maskinen videre og sørge for et anstendig tilværelse for maskinen også i neste sesong. Jeg har dessverre mistet noe av gløden etter denne tragiske fotballsesongen og blir minnet på nedrykket hver gang jeg ser maskinen.

Som daglig leder i Soltvedt Maskin AS har jeg evaluert situasjonen og kommet fram til at det beste for maskinen vil være at noen andre overtar roret og tar maskinen til nye høyder.

PS, hvis styret i sportsklubben Brann klarer å fjerne RBH, skal de få maskinen til sterkt redusert pris. Ta gjerne kontakt. »

Maskinen det er snakk om er en 8-tonns gravemaskin sin gar gått rund 6000 arbeidstimer. Vi ønsker lykke til med salget.