Ny Cat korthekk til Norge

Cat 301.7D CR blir vist for første gang i Norge under Kompaktmaskindagen.

Publisert Sist oppdatert

 

Under Bauma i fjor fikk Cat 301.7D CR sin verdenslansering, men det er først nå i mai den første blir å finne i Norge.

- Vi gleder oss til Norgeslansering av maskinen, sier Dagfinn Sand, salgssjef for kompaktmaskiner i Pon Equipment.

Pon Equipments selger for kompaktmaskiner i Rogaland har allerede solgt tre maskiner til ivrige kunder, henholdsvis Egil Håland, Steinfint AS og Leikvoll's Kjerneboring AS.

Maskinen vil bli lansert for første gang i Norge under «Kompaktmaskindagen» på Pon Equipment sin avdeling i Sandnes, onsdag den 14. mai.

Maskinen har mer eller mindre de same egenskapene som 301.7D, men er en korthekk og egner seg ekstra godt når det er trangt.

Korthekken på 1750 kg har et justerbart understell (fra 99 cm til 130 cm), noe som gir den svært god stabilitet og lasteytelse. Maskinen kan leveres med standard eller ekstra lang stikke for ekstra dybde, bedre lastehøyde og bedre rekkevidde.

301.7D CR har to kjørehastigheter og en kraftig motor. I tilleggtil dette har maskinen to stabile løftepunkt på taket, noe som gjør at den enkelt og hurtig kan forflyttes.

- Da er det bare å komme innom å ta en titt, vi er på plass fra 10.00 til 18.00, tilføyer Paul Moi.

Han forteller videre at det vil det bli servering, konkurranse og i tillegg til lanseringsmaskinen vil en rekke kompaktmaskiner være tilgjengelige for prøvekjøring under «Kompaktmaskindagen».