Det var mange som både skuet og prøvde maskiner på testfeltet under Anlegg 2014 i Haugesund.
Det var mange som både skuet og prøvde maskiner på testfeltet under Anlegg 2014 i Haugesund.

Kjempefornøyde etter Anlegg 2014

Denne helgen ble Anlegg 2014 arrangert i Haugesund. Arrangørene er storfornøyd med både antall publikummere og gjennomføringen.

Publisert Sist oppdatert

Det er MEF som arrangerer messen som går av stabelen hvert tredje år. I år var det ny rekord med 94 utstillere på det 30 mål store området.

- Akkurat nå er jeg litt målløs. Vi er kjempefornøyd. Både med publikumstallet, gjennomføringen og tilbakemeldingene fra både utstillere og publikum, sier Paul Olaf Baraas som er messesjef.

Etter å ha snakket med mange, både utstillere og folk i egen stab, anslår han at mellom 10000 og 12000 mennesker var innom i løpet av de tre dagene messen varte.

Utstillingene åpnet fredag formiddag av varaordføreren og holdt åpent til søndag ettermiddag. Egentlig skulle messen vært arrangert på et annet stedet i byen. I mars fikk MEF beskjed om at det ikke lot seg gjøre og dermed måtte de begynne å rigge utstillingen på nytt. Uten en formidabel innsats av de lokale MEF medlemmene hadde det vært vanskelig å gjennomføre.

De fleste AT.no snakket med av utstillere var svært fornøyd både med trafikken og interessen fra kundene. Lørdag var det mest folk. Mange av de som kom tilbake på søndag var folk som faktisk skulle handle.

I år var det altså 94 utstillere. Det er en markant økning fra forrige gang da det var 71 utstillere.

- Vi har i tillegg til mye skryt fått noen gode tilbakemeldinger på forbedringer. De skal vi ta med oss til messen om tre år, sier Paul Olaf Baraas.