Slik skal det nye Volmax-bygget i Østfold se ut. Illustrasjon: Volmax
Slik skal det nye Volmax-bygget i Østfold se ut. Illustrasjon: Volmax

Volmax satser i Østfold

- Et svært spennende område, sier administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen.

Publisert

Volmax AS har via sitt heleide datterselskap Volmax Eiendom AS inngått avtale med Loe Utvikling AS om kjøp av 20 dekar tomt i Rygge Næringspark. Eiendommen har en strategisk beliggenhet i Østfold med plassering tett på E6 ved avkjøringen til Rygge Flyplass.

Etableringen er et ledd i den strategiske satsningen til Volmax på eiendommer som er tilpasset lastebil- og bussvirksomheten til Volmax, og som danner fremtidig grunnlag for effektiv drift og god kundedialog. Gjennom eiendomsinvesteringen ønsker Volmax å tilby et enda bredere tilbud til lastebil- og busskunder i regionen i tiden fremover.

- En unik mulighet

Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Østfold. Foto: Dag Jenssen
Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Østfold. Foto: Dag Jenssen

Administrerende direktør i Volmax, Grant Larsen, ser frem til å styrke konsernets posisjon i Østfold:

- Rygge Næringspark er et svært spennende område, og gir Volmax en unik mulighet til å utvikle våre fremtidsrettede konsepter og tilbud til alle kunder i Østfold. Tomten ligger ved siden av Circle K, og tett opp mot Rygge Flyplass. Dette er et spennende område med stort utviklingspotensial. Med denne plasseringen vil vi dessuten støtte opp under de store forventede investeringer i infrastruktur og transport i regionen de neste årene. Gjennom samarbeid med langsiktige partnere som Loe Utvikling styrker vi vår posisjon i regionen, sier han.

Volmax skal levere «et komplett sett av tjenester for kunder som inneholder salg og levering av nye og brukte biler, samt komplett service og vedlikehold på bil, påbygg og hengere», står det i en pressemelding. I tillegg vil Volmax levere lovpålagte kurs for sjåfører, samt kurs/trening for energieffektiv kjøring.

Beliggenheten

Daglig leder i Loe Utvikling AS, Tomas J. Tenden, ser frem til å utvikle Rygge Næringspark. Han er svært fornøyd med at Volmax har valgt denne beliggenheten for sin virksomhet.

Rygge Næringspark Østfold består av et tomteareal på 100 dekar. Næringsområdet opplyses å ha en meget god tilgjengelighet fra E6 med direkte avkjørsel fra motorveikrysset, og danner en ny inngangsportal til flyplassen.

Næringsområdet skal tilby en stor bredde av muligheter innenfor veiservice, matservering og bevertning, hotell, kontorer, bilutstillingslokale og bilutleie, samt øvrig flyplassrelatert og kunnskapsbasert virksomhet.