Lars Sørby mottok Utleieprisen 2018 på vegne av Sørby Utleie AS. Foto: Byggeindustrien
Lars Sørby mottok Utleieprisen 2018 på vegne av Sørby Utleie AS. Foto: Byggeindustrien

Sørby Utleie fikk Utleieprisen

Hedret på Gardermoen.

Publisert

Sørby Utleie AS fra Spydeberg i Østfold ble hedret med Utleieprisen 2018 da utleiebransjen var samlet på konferanse og utstilling på Gardermoen.

Tildeling av Utleieprisen skjer tradisjon tro under festmiddagen på Utleiekonferansen som arrangeres av Norsk Utleieforening. Arrangementet var i år 8.-9. februar på Gardermoen.

Spydeberg-baserte Sørby Utleie AS har vært gjennom en god utvikling de senere årene, med daglig Lars Sørby og styreleder Erik Sørby ved roret.

Prisen ble delt ut foran rundt 200 bransjekolleger på festmiddagen torsdag 8. februar.

I juryens begrunnelse heter det:

«Årets prisvinner har gjennom 18 år bygget og utviklet en bedrift som i vår bransje scorer høyt på kvalitet, service, oppfølging av sine kunder og en imponerende lønnsom vekst. Bedriften utmerker seg i særlig grad gjennom sin vekststrategi som innebærer både organisk vekst og vekst gjennom oppkjøp. En stor mengde positive tilbakemeldinger fra kunder på selskapets Facebook-side kan sammenfattes til at kvalitet, service, fleksibilitet og smidighet er sterke konkurransefortrinn. Selskapet er regionens gode eksempel på næringsutvikling med lokal forankring og godt omdømme. Prisvinneren inngir trygghet for sine kunder gjennom leveranser med riktig kvalitet og til avtalt tid, og deres motto er: super service - alltid!»

Juryen har bestått av Nina Aasland (styreleder i Norsk Utleieforening/konsernleder Naboen), Yngve Torkildsen (daglig leder Norsk Utleieforening), Lene Eikefjord (leder Byggenæringens Mediesenter) og Arve Brekkhus (juryleder/sjefredaktør Byggeindustrien/bygg.no).

PS: Motek fikk Utstillerprisen 2018. Mer enn 40 utstillere hadde stand på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

HEDRET: Lars Sørby mottok Utleieprisen 2018 på vegne av Sørby Utleie AS.