Foran fra venstre: Terje Lastein og Henrik Anholt.Bak fra venstre: Øystein Haga Jensen, Kjeld Torød Hessner, Marthe Haugen, Kjetil Jonsmyr, Martin Bergman, Jan Akerholt og Trond Egil Holhjem.
Foran fra venstre: Terje Lastein og Henrik Anholt.Bak fra venstre: Øystein Haga Jensen, Kjeld Torød Hessner, Marthe Haugen, Kjetil Jonsmyr, Martin Bergman, Jan Akerholt og Trond Egil Holhjem.

Lanserer nettbutikk for anleggsutstyr

Nasta har lansert nettbutikk. Les om hvorfor de ikke har Nasta i navnet på denne, og hvem som kan handle der.

Publisert

Nasta lanserer utstyrsportalen Anleggshuset.no.

Dette er en døgnåpen nettbutikk for anleggsutstyr. Her kan man se på, og kjøpe, anleggsutstyr med tilhørende priser.

Anleggshuset har som målsetting å være en komplett netthandelsbasert utstyrsleverandør til anleggsmaskiner i Norge. Primærsortiment vil være tilbehør til gravemaskiner og hjullastere, men du finner også annet frittstående tilbehør.

Eksempler på dette, er blant annet drivstofftanker og vibroplater. Anleggshuset.no skal utvide vareutvalget etter hvert, og lover å være lydhøre med tanke på produktområder og leverandører som ønsker «et slikt samarbeid».

Selger kun til virksomheter

Anleggshuset er 100 prosent eid av Nasta AS, og samarbeider tett med Nasta på innkjøp, logistikk, distribusjon, garantihenvendelser og eventuelle reparasjonsbehov.

Anleggshuset er samlokalisert med eierselskapets hovedkontor i Larvik. Virksomhetene deler også personalressurser innen markedsføring, salgshåndtering, regnskap og administrasjon.

Anleggshuset.no selger kun til virksomheter som er registrert med organisasjonsnummer. Privatpersoner vil dermed ikke ha anledning til å handle via netthandelsløsningen.

Hvorfor ikke Nasta-navn?

Henrik Anholt har vært ansvarlig for bygging av løsningen. Han forteller at mange undrer seg over navnevalget Anleggshuset.no.

- Hvorfor heter det ikke noe med Nasta?, har vært et gjentakende spørsmål. Svaret er rett og slett at vi ønsker frihet til å kunne tilby varer på Anleggshuset som vi ikke tilbyr via våre tradisjonelle salgskanaler på Nasta, og visa versa. Det vil si at det ikke behøver å være et én til én forhold mellom varesortimentet til Nasta og Anleggshuset.no, sier han.

For å handle på Anleggshuset.no kreves det imidlertid at man har kundekonto hos Nasta AS.

Nye kunder av Nasta kan selv registrere seg som kunder, mens eksisterende Nasta-kunder må få opprettet en knytning mellom brukerkonto på Anleggshuset og eksisterende kundekonto hos Nasta AS. Fremgangsmåte og registreringsskjema finnes på innloggingssidene til Anleggshuset.no.